Fiskeburger med coleslaw, salat og tomat
Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrot
1 stk
Hodekål
1 bit
Grønt eple
1 stk
Seterrømme
1 pakke
Majones
1 pakke
Sitron
1/2 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Koljekaker
1 pakke
Grove hamburgerbrød
4 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket sylteagurk i coleslawen for ekstra god smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell gulroten. Riv gulroten og hodekålen på et rivjern, og kutt eplet i tynne strimler. Ha gulroten, hodekålen og eplet i en bolle, og vend inn seterrømmen og majonesen. Smak til med salt, pepper og saft fra den halve sitronen.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt tomaten i skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Varm hamburgerbrødene på en rist i ovnen i 2-3 minutter.
Fyll hamburgerbrødene med coleslawen, tomatskivene, salaten og fiskekakene.
God middag!