Fiskeburger med coleslaw, salat og tomat

Fiskeburger med coleslaw, salat og tomat

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Gulrot
1 stk
Hodekål
1 bit
Grønt eple
1 stk
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Majones
1 pakke
(Egg)
Sitron
1/2 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Koljekaker
1 pakke
(Fisk, Selleri, Sennep, Laktose)
Grove hamburgerbrød
4 stk
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket sylteagurk i coleslawen for ekstra god smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell gulroten. Riv gulroten og hodekålen på et rivjern, og kutt eplet i tynne strimler. Ha gulroten, hodekålen og eplet i en bolle, og vend inn seterrømmen og majonesen. Smak til med salt, pepper og saft fra den halve sitronen.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt tomaten i skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Varm hamburgerbrødene på en rist i ovnen i 2-3 minutter.
Fyll hamburgerbrødene med coleslawen, tomatskivene, salaten og fiskekakene.
God middag!