Pizza med fersk mozzarella, ruccola, pinjekjerner og rømmedressing
Vegetar

Pizza med fersk mozzarella, ruccola, pinjekjerner og rømmedressing

4.32 (204)
Under 30 min
11 Ingredienser
Tynne, steinovnsbakte pizzabunner med fersk mozzarella, vår ferdiglagde pizzasaus og rødløk, tomat og chili. En liten bit av Italia, midt i uken.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Rød chili
1 stk
Ruccola
50 g
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Revet ost
100 g
(Melk)
Pinjekjerner
1 pakker
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1102 kcal
  • Fett: 55 g
  • Karbohydrater: 102 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Bruk gjerne pizzafunksjonen om du har det. 
 Ha pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel pizzasausen på bunnene.
 Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll og kutt tomatene og chilien i skiver. Skyll og tørk ruccolaen. Riv den ferske mozzarellaen i mindre biter, og fordel den og den revne osten på bunnene. Topp pizzaene med rødløken, tomatene og chilien. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i 1–2 minutter, til de er gylne. Topp de ferdigstekte pizzaene med ruccolaen, pinjekjernene, salt og pepper.
 Ha rømmen i en skål, og smak til med chiliflakene og litt salt. Server dressingen til pizzaene.
God middag!