Biff chop suey med jasminris

Biff chop suey med jasminris

Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Jasminris
150 g
Litt salt
Strimlet storfekjøtt
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Små sjampinjonger
1 pakke
Nordisk wokmiks
1 pakke
Sesam- og sweet chillisaus
1 stk
(Fisk, Soya, Sesamfrø)
Hoisinsaus
1 beger
(Gluten, Soya, Selleri, Sesamfrø)
Vann
½ dl
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sett risen til koking så raskt som mulig, den har nemlig godt av å etterdampe noen minutter under lokk. Da blir den deilig og luftig. Denne retten er en mildere utgave av chop suey, slik at den skal passe hele familien. Ønsker du mer trøkk, tilsett for eksempel finhakket chili og/eller revet ingefær.

Finn frem alle ingrediensene. Sett klar en kjele med lokk og en stekepanne eller wokpanne.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Varm opp pannen til sterk varme og ha i olje. Stek kjøttet til det har fått fin farge. Stek det i to omganger for best resultat. Legg kjøttet til side på en tallerken.
Om det trengs, ha litt mer olje i pannen. Stek minisjampinjong i 2 minutter alene. Tilsett grønnsaksmiksen og stek videre i 2–3 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen, og tilsett woksausene og litt vann. La det hele småkoke i 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server biff chop suey med jasminris.
God middag!