Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Grovkvernet sort pepper
- salt
- smør eller solsikke-/rapsolje
Salt
1 ts
Fusilli av fullkorn
400 g
Smør eller solsikke-/rapsolje
1 ss
Sjalottløk
1 stk
Hvitløk
1 fedd
Kalkunbacon
200 g
Grovkvernet sort pepper
Parmesan
1 pakke
Seterrømme
Sukkererter
1 pakke
Cherrytomater
1/2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett over en kjele med rikelig lettsaltet vann til pasta. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10 minutter.
Kutt sjalottløk og hvitløk i skiver.
Stek baconet sprøtt i olje eller smør, ha i løk og hvitløk, og stek videre til løken er blank. Tilsett rømmemiks og kok opp.
MANGLER 1/2 BEGER SETERRØMME!!!!!! under bacon
Når pastaen er kokt, sil den av i et dørslag og ha den tilbake i kjelen. Bland fløtesausen inn med pastaen
Server med sort pepper og revet parmesan. Ha sukkererter og cherrytomater ved siden av.
God middag!