Kremet pasta med bacon

Kremet pasta med bacon

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Grovkvernet sort pepper
    • salt
    • smør eller solsikke-/rapsolje
    Salt
    1 ts
    Fusilli av fullkorn
    400 g
    Smør eller solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Sjalottløk
    1 stk
    Hvitløk
    1 fedd
    Kalkunbacon
    200 g
    Grovkvernet sort pepper
    Parmesan
    1 pakke
    Seterrømme
    Sukkererter
    1 pakke
    Cherrytomater
    1/2 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Sett over en kjele med rikelig lettsaltet vann til pasta. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10 minutter.
    Kutt sjalottløk og hvitløk i skiver.
    Stek baconet sprøtt i olje eller smør, ha i løk og hvitløk, og stek videre til løken er blank. Tilsett rømmemiks og kok opp.
    MANGLER 1/2 BEGER SETERRØMME!!!!!! under bacon
    Når pastaen er kokt, sil den av i et dørslag og ha den tilbake i kjelen. Bland fløtesausen inn med pastaen
    Server med sort pepper og revet parmesan. Ha sukkererter og cherrytomater ved siden av.
    God middag!