Strimlet kyllingbryst med stekt ris

Strimlet kyllingbryst med stekt ris

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Basmatiris
1 pakke
Egg
1 pakke
(Egg)
Solsikke-/rapsolje
Rød chili
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 stk
Grønne erter
125 g
Soy sesam woksaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
Salt
Vårløk
½ pakke
Strimlet kyllingbryst
300 g
Solsikke-/rapsolje
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne retten med fersk koriander.

Kok ris etter anvisning på pakken.
Finhakk chili og hvitløk. Skrell gulroten og kutt den og rødløk i skiver.
Knekk eggene i en skål og pisk dem sammen med en gaffel.
Varm opp en stekepanne med olje til høy varme. Stek kyllingen i 2 minutter, rør litt rundt og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper. Ha kyllingen over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen og stek eggene i 1–2 minutter, eller til du har fått en litt fuktig eggerøre. Ha det over på en tallerken.
Skyll pannen i varmt vann og ha den tilbake på varmen igjen. Tilsett litt ny olje. Stek chili, hvitløk, gulrot og rødløk i 2–3 minutter. Ha i erter og ris, og stek videre i 2 minutter. Vend inn kylling, egg og woksaus. Smak til med salt og pepper.
Finhakk vårløk og dryss den over ved servering.
Server strimlet kyllingbryst med stekt ris.
God middag!