Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bløtdyr·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Basmatiris
1 pakke
Egg
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
Rød chili
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 stk
Grønne erter
125 g
Soy sesam woksaus
1 pakke
Salt
Vårløk
½ pakke
Strimlet kyllingbryst
300 g
Solsikke-/rapsolje
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne retten med fersk koriander.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Finhakk chili og hvitløk. Skrell gulroten og kutt den og rødløk i skiver.
Knekk eggene i en skål og pisk dem sammen med en gaffel.
Varm opp en stekepanne med olje til høy varme. Stek kyllingen i 2 minutter, rør litt rundt og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper. Ha kyllingen over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen og stek eggene i 1–2 minutter, eller til du har fått en litt fuktig eggerøre. Ha det over på en tallerken.
Skyll pannen i varmt vann og ha den tilbake på varmen igjen. Tilsett litt ny olje. Stek chili, hvitløk, gulrot og rødløk i 2–3 minutter. Ha i erter og ris, og stek videre i 2 minutter. Vend inn kylling, egg og woksaus. Smak til med salt og pepper.
Finhakk vårløk og dryss den over ved servering.
Server strimlet kyllingbryst med stekt ris.
God middag!