Stekt svinekam med tomatsalat, ovnsbakte småpoteter og bearnéssaus

Stekt svinekam med tomatsalat, ovnsbakte småpoteter og bearnéssaus

4.02 (269)
Under 30 min
7 Ingredienser
Frisk og fruktig tomatsalat passer perfekt til saftig svinekam og fyldig bearnéssaus. Med gylne småpoteter blir dette en rask favoritt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Tomater
2 stk
Rødløk
1 stk
Restaurantsalat
100 g
Sennepsvinaigrette
½–1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Mager svinekam i skiver
300 g
Bearnéssaus
½–1 pakke
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 717 kcal
  • Fett: 45 g
  • Karbohydrater: 38 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne inn friske urter, litt chili og hvitløk i potetene før du setter dem i ovnen.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
 Skyll potetene. Fordel dem utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
 Skyll og kutt tomatene i skiver. Skrell og kutt rødløken i to, og så i tynne skiver. Bland sammen tomatene, løken, salaten og sennepsvinaigretten i en salatbolle. Smak til med salt og pepper.
 Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side, til det er gjennomstekt.
 Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Vel bekomme!
God middag!