Fiskekaker med råkostsalat og epledressing
4.07 (86)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- sukker/honning
Poteter
350 g
Litt salt
Fiskekaker
480 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Gulrøtter
½ pakke
Gulbete
1 stk
Spinat
½ pakke
Sitron
½ stk
Sukker/honning
1 ts
Salt
Rømmekolle
1 pakke
Rødt eple
1 stk
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finsnittet kål, rødbeter, appelsinsaft og rosiner er også godt i råkostsalat. Eller så kan grønnsakene kokes om du liker det bedre. Smak gjerne til dressingen med litt karrikrydder for en vri.
Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 25–30 minutter.
Varm fiskekakene i en stekepanne med olje i 6–8 minutter, til de er gjennomvarme.
Skyll og tørk spinaten. Skrell gulrot og gulbete. Riv gulrot og gulbete over en skål og vend inn spinat. Bland sammen sitronsaft, sukker eller honning, salt og pepper. Vend dressingen inn i råkosten (se tips).
Kutt eller riv eplet og vend det inn i rømmekollen. Smak til med litt salt og pepper (se tips).
Server varme fiskekaker med kokte poteter, frisk råkostsalat og epledressing.
150 g
Råkost: 125 g
Epledressing: 2 ss
Energiinnhold: 430 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!