Rød curry med svinestrimler, kokoskrem, grønnkål og eggenudler
Laktosefri

Rød curry med svinestrimler, kokoskrem, grønnkål og eggenudler

4.07 (296)
Under 20 min
8 Ingredienser
Denne curryen har hentet sin inspirasjon fra gatemat i Thailand. De sterke smakene balanseres av den fyldige kokoskremen og den syrlige limen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
  • olje
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Urtemarinerte svinestrimler
300 g
Rød currypaste
½–1 pakke
Kokoskrem
1 pakke
Strimlet grønnkål
50 g
Lime
1 stk
Vann
1½ dl
Nudler
125 g
(Egg, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 650 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 57 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Skrell og kutt gulroten i skiver på skrå. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger. 
 Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter, og tilsett gulroten og paprikaen. Stek det videre i 1–2 minutter. Rør inn ønsket mengde av currypasten, kokoskremen og 1½ dl vann. Kok opp, og la curryen småkoke i omtrent 5 minutter, til grønnsakene er møre. Vend inn grønnkålen når det gjenstår omtrent 2 minutter av koketiden, og smak til med saften fra limen, salt og pepper. La curryen stå på svak varme til resten av retten er klar.   
Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
 Kutt eventuelle rester av limen i båter, og server dem til retten. 
God middag!