Meksikanske fiskepinner med krydderpoteter, salsa, aioli og salat
Laktosefri

Meksikanske fiskepinner med krydderpoteter, salsa, aioli og salat

4.06 (1420)
Under 30 min
7 Ingredienser
Sprø fisk fylt med mild og barnevennlig salsa, kombinert med de spanske tapaspotetene «patatas bravas» - denne retten er et spennende måltid.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Paprikakrydder
1 pakke
Tomatsalsa
100 g
Aioli
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Restaurantsalat
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 744 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 80 g
  • Protein: 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Drypp litt olivenolje og valgfri eddik over salaten. Smak til med salt og grovkvernet pepper.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  Skyll og kutt potetene i fire. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, paprikakrydder, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Topp potetene med tomatsalsa og aioli ved servering. 
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
 Skyll salaten og cherrytomatene. Tørk salaten og kutt tomatene i to. Ha salaten og tomatene i en bolle.
God middag!
God middag!