
Laktosefri
Kylling teriyaki
med grønnsaker og eggenudlerNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Teriyaki er en japansk saus full av smak. Søt, salt og syrlig. Den perfekte sausen til sprø grønnsaker, saftig kyllingfilet og deilige eggenudler.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Stangselleri
1 stilk
Grønne bønner
150 g
Brokkoli
½ stk
Sjampinjong
100 g
Hvitløksfedd
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Teriyakisaus
100 g
Eggenudler
125 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 491 kcal
- Fett:
- 5 g
- Karbohydrater:
- 59 g
- Protein:
- 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Skyll og kutt sellerien i tynne skiver på skrått. Skyll de grønne bønnene. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Del soppen i to, og skrell og finhakk hvitløken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den er gyllen, og krydre med salt og pepper. Stek kyllingen i to omganger. Legg den over på en tallerken. Varm opp stekepannen til høy varme, og tilsett litt ny olje. Stek sellerien, brokkolien, soppen, hvitløken og de grønne bønnene i 3–4 minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen, og tilsett teriyakisausen. Kok opp, og smak til med salt og pepper.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
God middag!