Tex mex-pizza

Tex mex-pizza

4.27 (90)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Kjøttdeig
150 g
Three spice
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
100 g
(Melk, Laktose)
Tortillachips
½ pakke
Tomat
1 stk
Vårløk
½ pakke
Hvitløksdressing
½ pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
967 kcal
Fett:
43 g
Karbohydrater:
100 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den i 2–3 minutter, til den er gjennomstekt. Krydre med three spice, salt og pepper.   
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen jevnt utover bunnene, og strø over den revne osten. Fordel kjøttdeigen og tortillachipsene utover pizzaene. Stek pizzaene i ovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
 Skyll tomaten og vårløken. Kutt tomaten i små terninger og vårløken i tynne skiver. Dryss tomatterningene og vårløken over pizzaene, og server hvitløksdressingen ved siden av. 
God middag!