Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Melk
- salt
- smør
Svineknoker
2 stk
Fløtesaus
1 pakke
Rosenkål
1 pakke
Vårløk
1 pakke
Mandelpoteter
1 pose
Melk
1 dl
Smør
1 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk en ballongvisp til å piske potetmosen luftig rett før servering. Det er ekstra godt med masse grovkvernet pepper til en slik rett.
Skrell mandelpotetene og kok dem i en kjele med vann i omtrent 20 minutter.
Kutt endene av rosenkålene og del dem deretter i to.
Ha svineknokene i en mellomstor kjele sammen med kraften fra posen og fløtesausen. Kok opp og la det småkoke i 7–8 minutter.
Varm opp en stekepanne med olje til høy varme. Stek rosenkålen i 2–3 minutter. Krydre med litt salt.
Sil vannet av potetene. Ha potetene tilbake i kjelen sammen med melk og smør, og mos alt godt sammen. Smak til med salt og pepper før servering (se tips).
Kutt vårløk i skiver og vend den inn med den stekte rosenkålen.
Server svineknoker i fløtesaus med potetmos og rosenkål.
God middag!