Enchilada fyllt med chili con carne, salat og salsa

Enchilada fyllt med chili con carne, salat og salsa

Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • salt
Chili con carne
1 pakke
Tortillaer
1 pakke
(Hvete)
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Mais
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Tobladssalat
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Lime
1 stk
Salt
Tomatsalsa
1 beger
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fremfor å lage enchiladas i stekeovnen, kan du varme opp chili con carnen i en kjele og servere tortillas og salat ved siden av. Liker du litt futt i maten, smak til gryta med chili eller chiliketsjup. For å lage syrlig rødløk: Kutt rødløk i tynne skiver, bland inn saften fra ½ lime og litt salt. La løken trekke i minst 10 minutter. Rømme eller kesam er også godt å servere til denne retten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Finn frem ingrediensene, en stor ildfast form med bakepapir, en salatbolle, skjærefjøl og kniv.
Fordel chili con carne midt på tortillalefsene og rull dem sammen. Legg rullene etter hverandre i formen og fordel revet mozzarella på toppen. Sett formen i ovnen og stek lefsene gylne, i omtrent 12–14 minutter.
Skyll mais. Kutt paprika i strimler. Bland sammen salat, mais og paprika. Vend inn olivenolje, litt limesaft, salt og pepper. Del resten av limen i båter.
Server enchiladas fylt med chili con carne, salat, lime i båter og salsa.
God middag!