Laktosefri
Krydderstekt laks i wrap med friske grønnsaker og curry- og mangodressing
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Sprø grønnsaker med perfekt stekt laks i en varm wrap. En rask og enkel middag for hele familien!
Sprø grønnsaker med perfekt stekt laks i en varm wrap. En rask og enkel middag for hele familien!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
Laksefilet
270 g
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Mais
1 pakke
Hvetetortillaer
4 stk
Lime
1 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 930 kcal
- Fett: 48 g
- Karbohydrater: 81 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt grovhakket koriander i wrappen for ekstra god smak.
Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Legg fisken i en smurt, ildfast form, og krydre den med kryddermiksen. Stek fisken i ovnen i 8–12 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken.
Skyll og tørk salaten. Rens og kutt paprikaen i strimler. Kutt agurken og tomaten i terninger. Sil laken av maisen. Ha grønnsakene i hver sin skål. Du kan også blande alle grønnsakene i en stor skål, dersom alle vil forsyne seg av alt.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering
Kutt limen i båter. Server curry- og mangodressingen og limebåtene til retten.
Del opp laksen i grove biter med to gafler. Sett skålene med grønnsakene, fisken og dressingen på bordet. Fyll tortillaene slik du liker det best.
God middag!