Krydderstekt laks i wrap med friske grønnsaker og curry- og mangodressing
Laktosefri

Krydderstekt laks i wrap med friske grønnsaker og curry- og mangodressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Sprø grønnsaker med perfekt stekt laks i en varm wrap. En rask og enkel middag for hele familien!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Tobladssalat
50 g
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Mais
1 pakke
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete, Gluten)
Lime
1 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 930 kcal
  • Fett: 48 g
  • Karbohydrater: 81 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt grovhakket koriander i wrappen for ekstra god smak.

Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Legg fisken i en smurt, ildfast form, og krydre den med kryddermiksen. Stek fisken i ovnen i 8–12 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken.
 Skyll og tørk salaten. Rens og kutt paprikaen i strimler. Kutt agurken og tomaten i terninger. Sil laken av maisen. Ha grønnsakene i hver sin skål. Du kan også blande alle grønnsakene i en stor skål, dersom alle vil forsyne seg av alt. 
 Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering
 Kutt limen i båter. Server curry- og mangodressingen og limebåtene til retten.
Del opp laksen i grove biter med to gafler. Sett skålene med grønnsakene, fisken og dressingen på bordet. Fyll tortillaene slik du liker det best. 
God middag!