Mørkokte svinekjaker i brun saus med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebær

Mørkokte svinekjaker i brun saus

med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebær
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Svinekjaker tar lang tid å få møre, men her får du dem ferdig laget. Møre og saftige i en herlig brun saus, full av smak.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
300 g
Rødløk
1 stk
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Mørkokte svinekjaker
300 g
Brun saus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
559 kcal
Fett:
15 g
Karbohydrater:
57 g
Protein:
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Fordel rødløken og wokmiksen på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 8–10 minutter.
 Ha kjøttet, kraften fra pakken og den brune sausen i en kjele. Kok opp, og la det hele småkoke i 7–8 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server de rørte tyttebærene til retten. 
God middag!