Mørkokte svinekjaker i brun saus
med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebærNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Svinekjaker tar lang tid å få møre, men her får du dem ferdig laget. Møre og saftige i en herlig brun saus, full av smak.
Svinekjaker tar lang tid å få møre, men her får du dem ferdig laget. Møre og saftige i en herlig brun saus, full av smak.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Småpoteter
300 g
Rødløk
1 stk
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Mørkokte svinekjaker
300 g
Brun saus
1 pakke
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 559 kcal
- Fett:
- 15 g
- Karbohydrater:
- 57 g
- Protein:
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Fordel rødløken og wokmiksen på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 8–10 minutter.
Ha kjøttet, kraften fra pakken og den brune sausen i en kjele. Kok opp, og la det hele småkoke i 7–8 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server de rørte tyttebærene til retten.
God middag!