Ostegratinerte salsicciaboller
i tomatsaus med pasta og ruccola4.16 (1130)
Under 20 min
6 Ingredienser
Kos deg med pasta og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.
Kos deg med pasta og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
Salsicciadeig
300 g
Maisstivelse
1 pakke
Tomatsausbase
1 pakke
Revet ost
100 g
Linguine
200 g
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 898 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 94 g
- Protein:
- 55 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha kaldt vann på hendene når du skal forme kjøttbollene, det gjør arbeidet enklere. Hvis du ikke vil bruke hendene, kan du bruke to spiseskjeer. Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Ha kjøttdeigen i en bolle, og bland inn maisstivelsen. Form deigen til runde kjøttboller (se tips). Ha kjøttbollene i en smurt ildfast form, hell over tomatsausbasen, og dryss over den revne osten. Stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og tørk ruccolaen. Ha ruccolaen i en salatbolle, og drypp over litt olivenolje.
God middag!