Ostegratinerte salsicciaboller i tomatsaus med pasta og ruccola

Ostegratinerte salsicciaboller

i tomatsaus med pasta og ruccola
4.16 (1130)
Under 20 min
6 Ingredienser
Kos deg med pasta og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
Salsicciadeig
300 g
Maisstivelse
1 pakke
Tomatsausbase
1 pakke
Revet ost
100 g
(Melk, Laktose)
Linguine
200 g
(Hvete)
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
898 kcal
Fett:
33 g
Karbohydrater:
94 g
Protein:
55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha kaldt vann på hendene når du skal forme kjøttbollene, det gjør arbeidet enklere. Hvis du ikke vil bruke hendene, kan du bruke to spiseskjeer. Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
 Ha kjøttdeigen i en bolle, og bland inn maisstivelsen. Form deigen til runde kjøttboller (se tips). Ha kjøttbollene i en smurt ildfast form, hell over tomatsausbasen, og dryss over den revne osten. Stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skyll og tørk ruccolaen. Ha ruccolaen i en salatbolle, og drypp over litt olivenolje.
God middag!