Laktosefri
Wrap med panert torsk, sprø grønnsaker og curry- og mangodressing
4.11 (358)
Under 30 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
Panert torsk
360 g
Råkostmiks
300 g
Tobladssalat
50 g
Tortillalefser
4–6 stk
Curry- og mangodressing
½-1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 926 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 111 g
- Protein: 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du vil, kan du steke råkostmiksen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek råkostmiksen i omtrent 2 minutter, til den har falt litt sammen. Smak til med salt og pepper.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Ha råkostmiksen og salaten i hver sin skål. Bland litt olje og eddik med råkostmiksen.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Fyll tortillalefsene med fisken, grønnsakene og curry- og mangodressingen.
God middag!