Wrap med panert torsk, sprø grønnsaker og curry- og mangodressing
Laktosefri

Wrap med panert torsk

sprø grønnsaker og curry- og mangodressing
4.22 (120)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olje
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Råkostmiks
300 g
Tobladssalat
50 g
Tortillalefser
4–6 stk
(Hvete, Gluten)
Curry- og mangodressing
½-1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
874 kcal
Fett:
39 g
Karbohydrater:
100 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du vil, kan du steke råkostmiksen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek råkostmiksen i omtrent 2 minutter, til den har falt litt sammen. Smak til med salt og pepper.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø. Del fisken i mindre biter før servering. 
 Ha råkostmiksen og salaten i hver sin skål. Bland litt olje og eddik med råkostmiksen.
 Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
 Fyll tortillalefsene med fisken, grønnsakene og curry- og mangodressingen. 
God middag!