Rask lasagne bolognese med frisk eplesalat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Lasagne er Italias gave til menneskeheten. Her har vi laget bolognesesausen for deg, på den måten har du det ultimate kosemåltidet klart på rekordtid.
Lasagne er Italias gave til menneskeheten. Her har vi laget bolognesesausen for deg, på den måten har du det ultimate kosemåltidet klart på rekordtid.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
Bolognese med kjøtt
600 g
Bechamelsaus
250 g
Ferske pastaplater
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Grønt eple
1 stk
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 982 kcal
- Fett: 40 g
- Karbohydrater: 115 g
- Protein: 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne nystekt brød og olivenolje med litt flaksalt i til retten.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Varm opp bolognesebasen og bechamelsausen i hver sin kjele på middels varme under omrøring.
Fordel bolognesesausen, bechamelsausen og lasagneplatene lagvis i en smurt ildfast form på rundt 2 liter. Avslutt med bechamelsausen. Strø Grande Premium-osten på toppen, og stek lasagnen i ovnen i 8–10 minutter.
Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i grove biter. Skyll og kutt eplet i små terninger. Bland salaten og eplet sammen i en skål, og vend inn balsamicovinaigretten.
Buona cena!
God middag!