Rask lasagne bolognese med frisk eplesalat

Rask lasagne bolognese med frisk eplesalat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Lasagne er Italias gave til menneskeheten. Her har vi laget bolognesesausen for deg, på den måten har du det ultimate kosemåltidet klart på rekordtid.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
Bolognese med kjøtt
600 g
(Selleri)
Bechamelsaus
250 g
(Melk, Laktose)
Ferske pastaplater
1 pakke
(Egg, Hvete)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Grønt eple
1 stk
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 982 kcal
  • Fett: 40 g
  • Karbohydrater: 115 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne nystekt brød og olivenolje med litt flaksalt i til retten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Varm opp bolognesebasen og bechamelsausen i hver sin kjele på middels varme under omrøring.
Fordel bolognesesausen, bechamelsausen og lasagneplatene lagvis i en smurt ildfast form på rundt 2 liter. Avslutt med bechamelsausen. Strø Grande Premium-osten på toppen, og stek lasagnen i ovnen i 8–10 minutter.
Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i grove biter. Skyll og kutt eplet i små terninger. Bland salaten og eplet sammen i en skål, og vend inn balsamicovinaigretten. 
Buona cena!
God middag!