Panert torsk med eggesalat og syltede grønnsaker
4.1 (216)
Under 20 min
9 Ingredienser
Panert fisk med syltede grønnsaker er en perfekt kombinasjon av smaker. Det syrlige mot det sprø og litt fete. Nam nam!
Panert fisk med syltede grønnsaker er en perfekt kombinasjon av smaker. Det syrlige mot det sprø og litt fete. Nam nam!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Sukker
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Egg
2 stk
Aioli
1 pakke
Urtedressing
1 pakke
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
Panert torsk
360 g
Agurk
1 stk
Råkostmiks
150 g
Sitron
1 stk
Sukker
2 ts
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
4 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 914 kcal
- Fett: 54 g
- Karbohydrater: 73 g
- Protein: 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok potetene i en kjele med lettsaltet vann i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kok opp en kjele med vann. Kok eggene i omtrent 10 minutter
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Skyll og kutt agurken i to på langs, og skrap ut innmaten med en skje. Kutt agurken i tynne skiver. Visp sammen 2 ts sukker, 4 ss eddik og saft fra halve sitronen med en gaffel i en skål. Ha agurken og råkostmiksen i syltelaken, og bland godt.
Skrell og grovhakk eggene, og bland dem med aiolien og urtedressingen i en skål. Smak til med kryddermiksen, salt og pepper.
God middag!
God middag!