Panert torsk med eggesalat og syltede grønnsaker

Panert torsk med eggesalat og syltede grønnsaker

4.1 (216)
Under 20 min
9 Ingredienser
Panert fisk med syltede grønnsaker er en perfekt kombinasjon av smaker. Det syrlige mot det sprø og litt fete. Nam nam!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Egg
2 stk
(Egg)
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Agurk
1 stk
Råkostmiks
150 g
Sitron
1 stk
Sukker
2 ts
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
4 ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 914 kcal
  • Fett: 54 g
  • Karbohydrater: 73 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Kok potetene i en kjele med lettsaltet vann i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Kok opp en kjele med vann. Kok eggene i omtrent 10 minutter
 Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Skyll og kutt agurken i to på langs, og skrap ut innmaten med en skje. Kutt agurken i tynne skiver. Visp sammen 2 ts sukker, 4 ss eddik og saft fra halve sitronen med en gaffel i en skål. Ha agurken og råkostmiksen i syltelaken, og bland godt. 
Skrell og grovhakk eggene, og bland dem med aiolien og urtedressingen i en skål. Smak til med kryddermiksen, salt og pepper.
God middag!
God middag!