Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
Fullkornspita
1 pakke
Pizzasaus
1 pakke
Kokt skinke
150 g
Cherrytomater
½ pakke
Rødløk
½ stk
Mozzarella
1 pakke
Oregano
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Cherrytomater
½ pakke
Romanosalat
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
En mager urtedressing laget av yoghurt, kesam eller lettrømme kan passe fint å ha oppå pitapizzaen. Vend inn litt olivenolje, balsamico, salt og pepper i salaten.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Del cherrytomater i to og kutt rødløk i skiver.
Legg pitabrødene på et stekebrett dekket med bakepapir. Smør på pizzasaus. Legg på kokt skinke, cherrytomater og rødløk. Fordel mozzarella på toppen og dryss over urter. Stek pizzaene i 6–10 minutter, eller til osten er gyllen.
Kutt paprika og rødløk i strimler. Del cherrytomater i to. Bland det sammen med salaten.
Server pitapizza med blandet salat. Bellissimo!
1 stk
Salat
Energiinnhold: ca 410 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!