Pitapizza med mozzarella og skinke

Pitapizza med mozzarella og skinke

4.14 (90)
Under 25 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Fullkornspita
    1 pakke
    (Hvete, Rug)
    Pizzasaus
    1 pakke
    Kokt skinke
    150 g
    Cherrytomater
    ½ pakke
    Rødløk
    ½ stk
    Mozzarella
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Oregano
    1 pakke
    Rød paprika
    1 stk
    Rødløk
    ½ stk
    Cherrytomater
    ½ pakke
    Romanosalat
    ½ stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    En mager urtedressing laget av yoghurt, kesam eller lettrømme kan passe fint å ha oppå pitapizzaen. Vend inn litt olivenolje, balsamico, salt og pepper i salaten.

    Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
    Del cherrytomater i to og kutt rødløk i skiver.
    Legg pitabrødene på et stekebrett dekket med bakepapir. Smør på pizzasaus. Legg på kokt skinke, cherrytomater og rødløk. Fordel mozzarella på toppen og dryss over urter. Stek pizzaene i 6–10 minutter, eller til osten er gyllen.
    Kutt paprika og rødløk i strimler. Del cherrytomater i to. Bland det sammen med salaten.
    Server pitapizza med blandet salat. Bellissimo!
    1 stk Salat Energiinnhold: ca 410 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
    God middag!