Kylling med paprikasaus, grønnsaker og fullkornsris

Kylling med paprikasaus, grønnsaker og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
  • sukker/honning
  • vann
Fullkornsris
125 g
Vann
2 dl
Litt salt
Rød chili
½–1 stk
Rødløk
½ stk
Rød paprika
1/2 stk
Paprikapesto
1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Kokosmelk
1 pakke
Sukker/honning
½ ts
Salt
Sellerirot
1 bit
(Selleri)
Prinsessefilet av kylling
250 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland inn mengde chili etter egen smak. Paprikasausen er laget med en paprikapesto som inneholder nøtter. Det gir retten en litt kremete konsistens.

Kok ris etter anvisning på pakken. Sil av overflødig væske.
Kutt paprika og løk i terninger. Finhakk chili. Varm opp en kjele, ha i olje og stek paprika, løk og chili i 4–5 minutter. Bland inn pesto og kokosmelk, kok opp og la sausen småkoke i 7–8 minutter. Smak til med litt sukker eller honning, salt og pepper.
Skrell selleriroten og del den i staver. Varm opp en stekepanne og ha i olje. Stek sellerirotstavene i 4–6 minutter. Ha så kyllingen i pannen og stek videre til kyllingen er gjennomstekt og selleriroten er mør. Det tar omtrent 5–6 minutter til. Krydre med salt og pepper.
Server kylling med paprikasaus og fullkornsris.
God middag!