Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Makaroni
150 g
Kjøttdeig
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Sjampinjong
1 pakke
Vårløk
½ pakke
Bechamelsaus
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Oregano
½–1 pakke
Salt
Strimlet kålsalat
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noen osterester i kjøleskapet, passer de godt inn i sausen. Her kan du bruke alt fra gulost til blåmuggost.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av makaroni. Kok makaronien i 4–5 minutter, hell av vannet og ha den tilbake i kjelen.
Kutt sopp i to eller fire, avhengig av størrelse. Skyll vårløken og kutt den i skiver. Riv grana padano.
Varm opp en stekepanne med olje og stek kjøttdeigen. Tilsett sopp og stek videre i 3–4 minutter.
Ha kjøttdeig, sopp, vårløk, bechamelsaus og grana padano i kjelen med pasta. Bland godt og smak til med basilikum, oregano, salt og pepper. Ha alt over i en ildfast form og stek formen i ovnen til den er gyllen på toppen.
Server pastaform med strimlet kålsalat.
God middag!