Stekte pølser med rotmos og brokkoli

Stekte pølser med rotmos og brokkoli

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Melk
  • smør
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
  • evt. smør
Kålrot
1 bit
Gulrot
1 stk
Bakepotet
1 stk
Melk
½–1½ dl
Smør
2 ss
Salt
Middagspølser
1 pakke
(Sulfitt, Sennep, Melk, Laktose)
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Brokkoli
½–1 stk
Sukkererter
½–1 pakke
Evt. smør
1 ss
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pølser og brokkoli kan stekes i ovnen.

Kok opp to kjeler med vann en til rotmos og en til brokkoli og sukkererter.
Skrell gulrot, kålrot og bakepoteter. Kutt dem i biter og ha det over i den en kjelen. Kok grønnsaken møre, dette tar omtrent 15-20 minutter. Hell av vannet og knus grønnsakene med en stamper eller stavmikser. Rør inn melk og smør, smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med olje, stek pølsene til de er gjennomvarme.
Kutt brokkoli i buketter, skrell stilken og kutt den i staver. Del sukkererter i to. Kok brokkolien i 4-5 minutter, la sukkerertene koke med de 2 siste minuttene. Hell av vannet og ha på en kladd smør.
Ha sausen over i en liten kjele og kok opp under omrøring.
Server stekte pølser med rotmos, brokkoli og sukkererter.
God middag!