Thaisuppe med kylling og nudler

Thaisuppe med kylling og nudler

Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Prinsessefilet av kylling
    250 g
    Gulrot
    2 stk
    Sjampinjong
    1 pakke
    Solsikke-/rapsolje
    2-3 ss
    Thaisuppebase
    1 pakke
    Vann
    4 dl
    Kokosmelk
    1 pakke
    Rød paprika
    1 stk
    Sukkererter
    ½–1 pakke
    Salt
    Risnudler
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Dryss over litt chili eller kayennepepper for litt ekstra futt

    Sett over en kjele med vann til koking av nudler.
    Kutt kylling i strimler, gulrot i skiver, sjampinjong i to, paprika i terninger og sukkererter i to.
    Varm opp en kjele med olje, stek kyllingen gyllen og tilsett gulrot og sjampinjong. La det hele steke sammen i 2-3 minutter.
    Tilsett thaisuppe base, vann og kokosmelk. La suppen småkoke i 5 minutter. Tilsett paprika og sukkererter, smak til med salt og pepper.
    Kok nudlene i 4-5 minutter og hell av vannet.
    Server thaisuppe med risnudler.
    denne oppskriften gir en god porsjon med suppe. Om du skulle ha noe igjen kan den fint fryses.
    God middag!