Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Prinsessefilet av kylling
250 g
Gulrot
2 stk
Sjampinjong
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Thaisuppebase
1 pakke
Vann
4 dl
Kokosmelk
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Sukkererter
½–1 pakke
Salt
Risnudler
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dryss over litt chili eller kayennepepper for litt ekstra futt
Sett over en kjele med vann til koking av nudler.
Kutt kylling i strimler, gulrot i skiver, sjampinjong i to, paprika i terninger og sukkererter i to.
Varm opp en kjele med olje, stek kyllingen gyllen og tilsett gulrot og sjampinjong. La det hele steke sammen i 2-3 minutter.
Tilsett thaisuppe base, vann og kokosmelk. La suppen småkoke i 5 minutter. Tilsett paprika og sukkererter, smak til med salt og pepper.
Kok nudlene i 4-5 minutter og hell av vannet.
Server thaisuppe med risnudler.
denne oppskriften gir en god porsjon med suppe. Om du skulle ha noe igjen kan den fint fryses.
God middag!