Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Oregano
- salt
- solsikke-/rapsolje
Kjøttdeig
400 g
Solsikke-/rapsolje
Salt
Fullkornspita
1 pakke
Pizzasaus
1 pakke
Mais
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Revet ost
1 pakke
Oregano
1 ss
Cherrytomater
½ pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varier gjerne pizzaen med rester fra kjøleskapet: osteskalker, pølsebiter og grønnsaker er fint å bruke opp. Her er det en fin mulighet for barna å lage sine egne pizzaer.
Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Brun kjøttdeig i en stekepanne med litt olje. Smak til med salt og pepper.
Skjær paprika i biter. Del pitabrødene i to på tvers og spre dem utover et stekebrett.
Smør pizzasaus på pitabrødene og fordel paprika, mais og kjøttdeig utover. Avslutt med revet ost og litt tørket oregano. Stek pitapizzaene i ovnen til osten er smeltet og bunnen sprø. Det tar 10–15 minutter.
Server pitapizza med cherrytomater og hvitløksdressing.
God middag!