Steinsopptortelloni i kremet saus med parmaskinke og spinat

Steinsopptortelloni

i kremet saus med parmaskinke og spinat
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Tortellini! en nydelig, rask og smakfull middag for hele familien. Den salte parmaskinken smaker godt til sødmen fra den kremede paprika- og spinatsausen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Rødløk
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Spinat
50 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Grønne erter
125 g
Vann
1 dl
Tortelloni med steinsopp
1 pakke
(Egg, Gluten, Melk, Laktose)
Parmaskinke
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
600 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
63 g
Protein:
24 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også lage chips av parmaskinken som du topper retten med. Fordel parmaskinken utover et stekebrett med bakepapir. Stek skinken i ovnen på 200 grader i 5-6 minutter, til den er sprø.

 Skrell og grovhakk rødløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger, og skyll spinaten i kaldt vann.
 Varm opp en vid stekepanne eller kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og paprikaen i 2–3 minutter, til løken er blank. Tilsett crème fraîchen, 1 dl vann, grønnsaksbuljongen, spinaten og ertene, og la det hele småkoke i omtrent 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men ta vare på litt av kokevannet. Spe ut den kremede sausen med litt av kokevannet hvis du synes den blir for tykk. Bland pastaen inn i sausen.
 Riv parmaskinken i strimler, og topp retten med dette.
God middag!