Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk
Basisvarer:
- Litt salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
Poteter
200 g
Litt salt
Fiskeboller i hvit saus
400 g
Baconterninger
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Gulrøtter
1/2 pakke
Grønne erter
125 g
Gul løk
½ stk
Smør
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du litt karri, bland det inn sammen med erter, løk og bacon.
Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 25–30 minutter. Sett også over en kjele med vann til koking av fiskeboller.
Legg pakken med fiskeboller i det kokende vannet og la den koke på medium varme i omtrent 15 minutter.
Varm opp en stekepanne, ha i olje og stek baconet sprøtt. Skrell gulroten og skjær den i terninger. Skjær også løk i terninger. Ha gulrotterningene i pannen med baconet og stek videre til de er møre. Tilsett løk og erter i pannen et par minutter før servering. Ha gjerne litt smør sammen med grønnsaker og bacon, om du ønsker det.
Server fiskeboller med poteter, bacon og grønnsaker.
God middag!