Kylling med kremet pasta

Kylling med kremet pasta

4.16 (127)
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Litt salt
  • extra virgin olivenolje eller smør
  • salt
  • ferdig utblandet grønnsaksbuljong
Penne
200 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Squash
1 stk
Gul løk
½ stk
Kyllinglårfilet
400 g
Salt
Lett crème fraîche
½ pakke
(Melk, Laktose)
Ferdig utblandet grønnsaksbuljong
½ dl
Grønnkål
1 pakke
Salt
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til sausen med din favoritturt! For eksempel passer timian, rosmarin og basilikum godt til.

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til pastaen. Kok pastaen al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 11–13 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Skjær løk i tynne båter og squash i biter.
Varm opp en panne med olje. Krydre kyllingkjøttet med salt og pepper, og stek det i pannen i 4–5 minutter på hver side. Legg kyllingen på en tallerken og dekk til med aluminiumsfolie.
I den samme pannen som du stekte kyllingen i, stek squash og løk til det er lett gyllent. Mens grønnsakene steker, kutt kyllingen i strimler. Ha crème fraîche og grønnsaksbuljong i pannen, og kok opp. Ha kyllingen tilbake i pannen og la den bli gjennomvarm.
Tilsett grønnkål og rør rundt til den faller sammen. Krydre med salt og pepper.
Server kylling med kremet saus og pasta penne. Bland alt sammen hvis du foretrekker det.
God middag!