Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
Potetmos
1 pakke
Jalapeñopølser
300 g
Thai-currysaus
220 g
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Sukkererter
½ pakke
Restaurantsalat
½ pakke
Extra virgin olivenolje
2 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke sukkerertene sammen med pølse og currysaus. Eller du kan servere pølser og saus for seg. Da varmer du bare sausen i en liten kjele fremfor i pannen.
Kok opp en kjele med vann til potetmos.
Varm opp en stekepanne, ha i olje og stek pølsene på lav varme i 4–5 minutter på hver side. Prikk gjerne i pølsene med en kniv, så sprekker de ikke. Når pølsene er stekt, ha over currysaus og kok forsiktig opp. La det stå og trekke på lav varme frem til servering.
Ha pakken med potetmos i det kokende vannet og la den koke i omtrent 15 minutter.
Skjær tomat og rødløk i terninger. Finsnitt sukkerertene. Bland sammen tomat, rødløk, sukkererter og salat. Ha over olivenolje.
Server currywurst med potetmos og salat.
God middag!