Currywurst med potetmos

Currywurst med potetmos

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
Potetmos
1 pakke
(Laktose)
Jalapeñopølser
300 g
(Egg, Melk, Laktose)
Thai-currysaus
220 g
(Laktose)
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Sukkererter
½ pakke
Restaurantsalat
½ pakke
Extra virgin olivenolje
2 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke sukkerertene sammen med pølse og currysaus. Eller du kan servere pølser og saus for seg. Da varmer du bare sausen i en liten kjele fremfor i pannen.

Kok opp en kjele med vann til potetmos.
Varm opp en stekepanne, ha i olje og stek pølsene på lav varme i 4–5 minutter på hver side. Prikk gjerne i pølsene med en kniv, så sprekker de ikke. Når pølsene er stekt, ha over currysaus og kok forsiktig opp. La det stå og trekke på lav varme frem til servering.
Ha pakken med potetmos i det kokende vannet og la den koke i omtrent 15 minutter.
Skjær tomat og rødløk i terninger. Finsnitt sukkerertene. Bland sammen tomat, rødløk, sukkererter og salat. Ha over olivenolje.
Server currywurst med potetmos og salat.
God middag!