Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Grovkvernet sort pepper
- pepper
- salt
- tabasko
Poteter
500 g
Laksefilet
350 g
Salt
½ ts
Grovkvernet sort pepper
½ ss
Tabasko
½ ts
Mango
1 stk
Vårløk
½ pakke
Rød chili
½ stk
Koriander
½ bunt
Tabasko
Lime
1 stk
Salt
½ ts
Pepper
¼ ts
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Mangosalsa passer godt sammen med alt av grillet kjøtt og fisk, og som tilbehør til spekemat.
Sett over poteter til koking i lettsaltet vann, eller del potetene i fire og bak dem i ovnen ved 225 grader varmluft i omtrent 30 minutter. Du kan også grille potetene i foliepakker på grillen. Det tar omtrent 40 minutter.
Ha salt, pepper og tabasko på laksen, og stek den i en stekepanne i 4–5 minutter på hver side. Du kan også pakke laksen inn i aluminiumsfolie og steke den i ovnen i 15 minutter. Om du griller laksen i folie, trenger den omtrent 10 minutter.
Kutt mango i terninger og vårløk i skiver. Finhakk chili og koriander. Bland grønnsakene sammen i en bolle. Smak til med tabasko, lime, salt og pepper.
415 kcal
God middag!