Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Basilikum
- finhakket timian
- pepper
- salt
- solsikke-/rapsolje
Løk
1 stk
Hvitløk
3 fedd
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Karbonadedeig
350 g
Tomatpuré
2 ss
Hakkede tomater
1 boks
Salt
½ ts
Pepper
½ ts
Finhakket timian
2 ss
Basilikum
2 ss
Spagetti
180 g
Restaurantsalat
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å få mer smak på kjøttsausen, kan du bruke en kjøttbuljongterning i stedet for salt. Bruk gjerne flere grønnsaker i salaten, som for eksempel tomat, agurk eller paprika.
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Ha olje i en stekepanne med litt høye kanter. Fres løk og hvitløk til løken begynner å bli blank. Tilsett karbonadedeig og hakk den i småbiter.
Tilsett tomatpuré og hakkede tomater, og kok opp. Skru ned varmen og la sausen småkoke i 5–10 minutter.
Jo lenger sausen får stå og småkoke, jo søtere blir den. Smak til med salt og pepper. Ha i timian og basilikum rett før servering.
Server pasta med kjøttsaus og salat.
100 Kjøttsaus: 250 Salat Kcal: 354
God middag!