Tagliatelle med kjøttsaus

Tagliatelle med kjøttsaus

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Basilikum
    • finhakket timian
    • pepper
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    Løk
    1 stk
    Hvitløk
    3 fedd
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Karbonadedeig
    350 g
    Tomatpuré
    2 ss
    Hakkede tomater
    1 boks
    Salt
    ½ ts
    Pepper
    ½ ts
    Finhakket timian
    2 ss
    Basilikum
    2 ss
    Spagetti
    180 g
    Restaurantsalat
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For å få mer smak på kjøttsausen, kan du bruke en kjøttbuljongterning i stedet for salt. Bruk gjerne flere grønnsaker i salaten, som for eksempel tomat, agurk eller paprika.

    Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
    Skrell og finhakk løk og hvitløk. Ha olje i en stekepanne med litt høye kanter. Fres løk og hvitløk til løken begynner å bli blank. Tilsett karbonadedeig og hakk den i småbiter.
    Tilsett tomatpuré og hakkede tomater, og kok opp. Skru ned varmen og la sausen småkoke i 5–10 minutter.
    Jo lenger sausen får stå og småkoke, jo søtere blir den. Smak til med salt og pepper. Ha i timian og basilikum rett før servering.
    Server pasta med kjøttsaus og salat.
    100 Kjøttsaus: 250 Salat Kcal: 354
    God middag!