Pestopasta med tomater og feta

Pestopasta med tomater og feta

4.15 (66)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Fusilli
150-200 g
(Gluten, Selleri)
Salt
Grønn pesto
½–1 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kinesisk hvitløk
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Sitronsaft
2–3 ss
Salt
Fetaost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten kan fint nytes ute som en salat.

Sett over en kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10 minutter. Hell av vannet og vend inn pesto.
Finhakk hvitløk, kutt sjalottløk i skiver og del cherrytomater i to. Del fetaosten i terninger.
Varm opp en kjele eller stekepanne med litt olje. Stek pepperoniskivene til de er gylne. Tilsett hvitløk og sjalottløk, og la alt frese videre til det er blankt. Vend inn tomater, og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Fordel pastaen utover en tallerken. Ha over pepperoniblandingen, dryss over fetaost og server straks.
God middag!