Quesadilla fylt med kjøttdeig, servert med grønnsalat og tomater

Quesadilla fylt med kjøttdeig, servert med grønnsalat og tomater

Ny oppskrift
Under 15 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Gul løk
1 stk
Rød paprika
½ stk
Kjøttdeig
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Three spice
1 pakke
Vann
½ dl
Mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tortillalefser
1 pakke
(Hvete)
Romanosalat
½ stk
Tomat
1 stk
Extra virgin olivenolje
1-2 ss
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

I dag kan du få dekke på et koselig middagsbord. Dekk på med tallerken, kniv, gaffel, glass og serviett. Om været tillater det, kan dere kanskje spise ute.

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Hakk løken og kutt paprika i terninger. Varm opp en stekepanne og tilsett olje. Stek kjøttdeigen til den er nesten ferdig. Tilsett løk og paprika og la det hele steke i 2–3 minutter. Ha på ønsket mengde tacokrydder og vann. Kok opp og la det småkoke til vannet er borte.
Ha tortillalefsene på et stekebrett med bakepapir. Fordel kjøttdeig og ost på den ene halvdelen av tortillalefsene og brett over den andre delen. Drypp litt olje over lefsene og stek quesadilla i ovnen til de er gylne, dette tar omtrent 8–10 minutter. Eventuelt kan du steke dem på middels varme i en stekepanne.
Skyll salaten og kutt den i strimler. Kutt tomatene i skiver og legg skivene på en tallerken. Legg salaten i midten og drypp olivenolje over det hele.
Server quesadilla med grønn salat, tomater og lettrømme.
God middag!