Kremet pasta med kyllingkjøttdeig
brokkoli og tomat4.1 (533)
Under 20 min
9 Ingredienser
Denne deilige, fyldige pastasausen med saftig kyllingkjøttdeig og mettende pasta vil samle familien rundt ukens diggeste middag.
Denne deilige, fyldige pastasausen med saftig kyllingkjøttdeig og mettende pasta vil samle familien rundt ukens diggeste middag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
Gul løk
1 stk
Aromasopp
100 g
Tomat
1 stk
Kyllingkjøttdeig
300 g
Crème fraîche
150 g
Hønsebuljong
1 pakke
Persillade
1 pakke
Vann
1 dl
Pasta
200 g
Brokkoli
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 825 kcal
- Fett: 29 g
- Karbohydrater: 87 g
- Protein: 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Skrell og finhakk løken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Skyll og kutt tomaten i terninger.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Kok brokkolien sammen med pastaen de 4 siste minuttene av koketiden.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen i omtrent 3 minutter på hver side, før du hakker den opp. Tilsett løken og soppen, og stek videre i 3 minutter. Skru ned temperaturen til middels varme, tilsett crème fraîchen, hønsebuljongen, persilladen og 1 dl vann. La sausen småkoke på lav varme frem til servering. Vend inn tomaten rett før servering, og smak til med salt og pepper.
God middag!
God middag!