Laktosefri
Panert torsk med grønn potetsalat og remulade
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Potetsalat er godt året rundt. Her får du sprø torsk og irrgrønne erter til. Rett og slett en litt annen vri på fish & chips.
Potetsalat er godt året rundt. Her får du sprø torsk og irrgrønne erter til. Rett og slett en litt annen vri på fish & chips.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Småpoteter
300 g
Grønne erter
125 g
Gul løk
½ stk
Grønn paprika
1 stk
Ruccola
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Panert torsk
360 g
Remulade
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 753 kcal
- Fett: 41 g
- Karbohydrater: 68 g
- Protein: 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du fortrekker stekte grønnsaker, kan du steke grønnsakene som skal i potetsalaten. Klem gjerne litt sitronsaft over fisken. Det er også godt med dill og gressløk i potetsalaten, hvis du har det hjemme.
Kok potetene i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Kok ertene sammen med potetene når det gjenstår omtrent 2 minutter av potetenes koketid.
Skrell løken. Skyll og rens paprikaen, og kutt løken og paprikaen i tynne skiver. Skyll og tørk ruccolaen. Hell vannet av potetene og ertene. Del potetene i to. Ha potetene, ertene, løken, paprikaen og ruccolaen i en salatbolle, og vend inn sennepsvinaigretten. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side.
Server remuladen til retten.
God middag!