Glutenfri
Svinefilet med fransk potetsalat
asparges og kryddersmørNy oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Saftig og mørt svinekjøtt i kombinasjon med denne franske potetsalaten og friske grønnsaker, er en herlig vårrett.
Saftig og mørt svinekjøtt i kombinasjon med denne franske potetsalaten og friske grønnsaker, er en herlig vårrett.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Asparges
100 g
Filetstykke av svin
300 g
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Kryddersmør
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 529 kcal
- Fett:
- 24 g
- Karbohydrater:
- 36 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fint vær? Fyr opp grillen, og grill grønnsakene og kjøttet.
Kok potetene i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Del de ferdigkokte potetene i skiver, og ha dem i en serveringsbolle. Vend inn sennepsvinaigretten, og krydre med salt og pepper.
Skyll paprikaen og aspargesene. Rens og kutt paprikaen i 8 båter. Brekk av den nederste, trevlete delen på aspargesene. Skjær kjøttet i skiver.
Varm opp en stekepanne til høy middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek det i 2–3 minutter på hver side. Ha det over på en tallerken, og la det hvile. Stek paprikaen og aspargesene i samme panne i omtrent 3 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
Skyll ruccolaen og tomaten. Del tomaten i båter, og tørk ruccolaen.
Server kryddersmøret til retten.
God middag!