Svinefilet med fransk potetsalat, asparges og kryddersmør
Glutenfri

Svinefilet med fransk potetsalat

asparges og kryddersmør
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Saftig og mørt svinekjøtt i kombinasjon med denne franske potetsalaten og friske grønnsaker, er en herlig vårrett.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Rød paprika
1 stk
Asparges
100 g
Filetstykke av svin
300 g
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Kryddersmør
½ pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
529 kcal
Fett:
24 g
Karbohydrater:
36 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fint vær? Fyr opp grillen, og grill grønnsakene og kjøttet.

 Kok potetene i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Del de ferdigkokte potetene i skiver, og ha dem i en serveringsbolle. Vend inn sennepsvinaigretten, og krydre med salt og pepper. 
 Skyll paprikaen og aspargesene. Rens og kutt paprikaen i 8 båter. Brekk av den nederste, trevlete delen på aspargesene. Skjær kjøttet i skiver.   
Varm opp en stekepanne til høy middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek det i 2–3 minutter på hver side. Ha det over på en tallerken, og la det hvile. Stek paprikaen og aspargesene i samme panne i omtrent 3 minutter. Krydre med litt salt og pepper.  
Skyll ruccolaen og tomaten. Del tomaten i båter, og tørk ruccolaen.   
 Server kryddersmøret til retten. 
God middag!