Grillet kyllinglår med lun pastasalat med pepperrotdressing
Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Gluten·
- Selleri
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
Fusilli tricolore
½–1 pakke
Litt salt
Grønne bønner
1 pakke
Rødløk
1 stk
Ruccola
1 pakke
Pepperrotdressing
½–1 beger
Salt
Limesaft- og skall
½–1 ss
Grillede kyllinglår
430 g
Maiskolber
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten kan gjerne grilles. Lag pastasalaten inne, og grill maiskolber og kyllinglår på grillen. Juster mengden pasta du koker til din familie.Tilsett gjerne fersk basilikum eller persille i pastasalaten.
Forvarm stekeovnen til 230 grader varmluft. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Legg lokk på kjelen, da koker vannet raskere. Finn frem alle ingrediensene. Finn fram et stekebrett med bakepapir, en skjærefjøl og en kniv.
Del maiskolbene i to. Legg kyllinglår og maiskolber sprett på et stekebrettet med bakepapir. Sett brettet inn i ovnen og stek i 15 minutter (se tips).
Kok pasta etter anvisning på pakken. La også de grønne bønnene koke med de siste 1-2 minuttene. Hell av vannet og vend inn olivenolje eller smør.
Finkutt rødløk. Skyll og tørk ruccola. Vend rødløk, ruccola og pepperrotdressing inn i den kokte pastaen. Smak til med finrevet limezest, limesaft, litt salt og pepper.
Server grillet kyllinglår med maiskolber og lun pastasalat med pepperrotdressing.
God middag!