Pasta pesto med kylling

Pasta pesto med kylling

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Pasta farfalle
250 g
(Gluten)
Litt salt
Prinsessefilet av kylling
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Tomatpesto
1 pakke
(Egg, Laktose)
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
100 g
Gulrot
2 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett vann eller hønsebuljong hvis du vil ha mer væske i retten.

Kok opp vann til pasta, ha litt salt i vannet og kok pasta farfalle i 11-13 minutter.
Skrell gulrøtter. Del gulrøtter og løk i to og kutt dem i tynne skiver. Vask tomatene og del dem i biter.
Ha olje i en middels varm stekepanne og stek prinsessefileten i 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
Ha kyllingen over på en tallerken og stek løk og gulrøttene i samme panne sammen med litt olje i 3-4 minutter eller til løken er blank. Ha i begeret med rød pesto mot slutten.
Ha kylling, tomat og spinat i pannen sammen med gulrøttene. Stek det raskt sammen i 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
Hell vannet av pastaen.
Server pasta sammen med kylling, grønnsaker og rød pesto. Vend gjerne alt sammen i gryta før du serverer.
God middag!