Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Pasta farfalle
250 g
Litt salt
Prinsessefilet av kylling
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Tomatpesto
1 pakke
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
100 g
Gulrot
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett vann eller hønsebuljong hvis du vil ha mer væske i retten.
Kok opp vann til pasta, ha litt salt i vannet og kok pasta farfalle i 11-13 minutter.
Skrell gulrøtter. Del gulrøtter og løk i to og kutt dem i tynne skiver. Vask tomatene og del dem i biter.
Ha olje i en middels varm stekepanne og stek prinsessefileten i 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
Ha kyllingen over på en tallerken og stek løk og gulrøttene i samme panne sammen med litt olje i 3-4 minutter eller til løken er blank. Ha i begeret med rød pesto mot slutten.
Ha kylling, tomat og spinat i pannen sammen med gulrøttene. Stek det raskt sammen i 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
Hell vannet av pastaen.
Server pasta sammen med kylling, grønnsaker og rød pesto. Vend gjerne alt sammen i gryta før du serverer.
God middag!