Pannestekte gnocchi med bønner, ruccola- og tomatsalat med Grande Premium
Vegetar

Pannestekte gnocchi med bønner, ruccola- og tomatsalat med Grande Premium

3.82 (107)
Under 20 min
8 Ingredienser
Pannestekt gnocchi er noe av det beste som finnes. Og sammen med frisk salat er dette en sunn og velsmakende rett.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • balsamicoeddik
  • salt
  • pepper
Gnocchi
300–400 g
(Gluten)
Sitron
½ stk
Smør
½ ss
(Melk)
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Sitron
½ stk
Balsamicoeddik
1 ss
Bønnesalat
300 g
(Soya, Sulfitt)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 389 kcal
  • Fett: 11 g
  • Karbohydrater: 52 g
  • Protein: 20 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også gratinere den ferdig stekte gnocchien i ovnen sammen med tomater og osterester på 200 grader varmluft i 10 minutter.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til gnocchien. 
 Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av gnocchien. 
Ha bønnesalaten i en salatbolle. Krydre med salt og pepper. 
 Kok gnocchien i omtrent 2 minutter, eller til den flyter opp. Hell av vannet, og vend inn litt olje/olivenolje/smør. Varm opp stekepannen igjen til middels høy varme, og ha i ½ ss smør. Stek gnocchien i omtrent 2 minutter, eller til den har fått litt farge.
Skyll og tørk ruccolaen. Kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha ruccolaen, tomaten og 1 ss balsamicoeddik i en salatbolle. Vend det forsiktig sammen. Ha rødløken i en liten skål, press over sitronsaft og vend det sammen. La rødløken og sitronen stå frem til servering. Dryss den over salaten ved servering. 
 Topp retten med revet Grande Premium. 
God middag! 
God middag!