Glutenfri
Svinekam med stekt løk, brokkoli og fløtegratinerte poteter
4.12 (296)
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- olje
- salt
- pepper
Grana Padano
1 stk
Fløtepoteter
200 g
Gul løk
½ stk
Svinekam
150 g
Urtemiks
1 pakke
Smør
1 ss
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 676 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 34 g
- Protein: 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft, og kok opp en kjele med lettsaltet vann til brokkoli- og blomkålbukketene.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Fordel fløtepotetene i en ildfast form, og topp med osten. Stek de fløtegratinerte potetene i ovnen i omtrent 15 minutter, til de er gylne og gjennomvarme.
Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken i 4–5 minutter til den er gyllen. Legg løken på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Ha i 1 ss smør mot slutten av steketiden, og øs smøret over kjøttet mens det steker. Smak til med urtemiksen, litt salt og pepper.
Kok brokkoli- og blomkålbukettene i 4–5 minutter, til de er møre.
Vel bekomme!
God middag!