Burritos med chili con carne og salat

Burritos med chili con carne og salat

Ny oppskrift
Under 15 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • salt
Chili con carne
1 pakke
Tortillaer
1 pakke
(Hvete)
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Mais
1 pakke
Tomat
1 stk
Rød paprika
½ stk
Tobladssalat
1 pakke
Olivenolje
2 ss
Lime
1 stk
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

I dag kan du få dekke på et koselig middagsbord. Dekk på med tallerken, kniv, gaffel, glass og serviett. Hvis det er fint vær, kanskje dere kan spise ute?

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Fordel chili con carne på midten av tortillalefsene og rull lefsene sammen. Legg rullene etter hverandre i en smurt ildfast form og fordel revet mozzarella på toppen. Sett formen i ovnen og stek lefsene til de er gylne. Det tar omtrent 12–14 minutter.
Skyll maisen. Skjær tomat og paprika i biter. Bland sammen salat, mais, tomat og paprika. Vend inn olivenolje, litt limesaft, salt og pepper. Del resten av limen i båter.
Server burritos fylt med chili con carne med salat og lime i båter.
God middag!