Thaisuppe med svinekjøtt, søtpotet og pak choy
Roede
Glutenfri

Thaisuppe med svinekjøtt, søtpotet og pak choy

4.04 (255)
Under 20 min
6 Ingredienser
En ferdiglaget thaisuppe. Med saftig svinekjøtt, sprø pak choy og søtpotet, er dette en rask og mettende middag full av smak.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Thaisuppe
1 pakke
(Selleri, Melk, Laktose)
Kjerneblanding
1 pakke
Pak choy
1 stk
Kålrot
300 g
Søtpotet
1 stk
Mager svinekam i skiver
150–300 g
Olje
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 779 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 50 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vil du spare oppvask, kan du koke grønnsakene i suppen. Ha i så fall pak choyen i suppen mot slutten av de andre grønnsakenes koketid, som i oppskriften. Suppen kan også smakes til med koriander og lime.

 Hell suppen over i en stor kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
 Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist kjerneblandingen i et par minutter, til den er gyllen. Ha kjerneblandingen over i en skål.
 Skyll pak choyen. Skrell kålroten og søtpoteten. Kutt grønnsakene i strimler. Varm opp stekepannen til middels varme, og ha i litt olje. Stek kålroten og søtpoteten i 6–8 minutter, til grønnsakene er gylne og møre. Tilsett pak choyen når det gjenstår 2–3 minutter av steketiden. Krydre med litt salt og pepper. Legg grønnsakene over på en tallerken.
 Skjær kjøttet i strimler. Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter, til det har fått en jevn stekeskorpe. Krydre med litt salt og pepper. Ha kjøttet over på en tallerken. 
 Ha grønnsakene og kjøttet i suppen før servering, eller server det ved siden av. Topp retten med kjerneblandingen.
250 g Grønnsaker: 130 g Svinekjøtt: 50 g Kjerneblanding: 1 ts  Energiinnhold: ca. 460 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!