Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig
4 (245)
Under 30 min
7 Ingredienser
Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt paprikakrydder, og passer perfekt til denne kjappe tortellonimiddagen.
Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt paprikakrydder, og passer perfekt til denne kjappe tortellonimiddagen.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olivenolje
- balsamicoeddik
- olje
- salt
- pepper
Sjalottløk
½ stk
Ruccola
25 g
Salsicciadeig
150 g
Røkt paprikakrydder
¼-½ pakke
Vann
½ dl
Tomat
1 stk
Ruccola
25 g
Olivenolje
1 ss
Balsamicoeddik
½ ss
Tortelloni med ricotta og spinat
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 931 kcal
- Fett: 53 g
- Karbohydrater: 69 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Husk å bruke rikelig med vann når du koker pastaen. Da slipper du at tortellinien kleber seg sammen.
Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll ruccolaen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter. Tilsett sjalottløken og ½ dl vann, og stek det hele i 1 minutt. Ha i ruccolaen, og skru ned til lav varme. Smak til med salt, pepper og paprikakrydderet. Bland alt, og la det stå på lav varme frem til servering.
Kutt tomaten i terninger og bland tomaten og ruccolaen med 1 ss olivenolje og ½ ss balsamicoeddik i en liten salatbolle.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Hvis du får rester, er det viktig å avkjøle pastaen så raskt som mulig. Eventuelt kan du koke kun halvparten av pastaen, og spare resten til lunsj dagen etter.
God middag!