Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig

Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig

4 (245)
Under 30 min
7 Ingredienser
Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt paprikakrydder, og passer perfekt til denne kjappe tortellonimiddagen.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olivenolje
  • balsamicoeddik
  • olje
  • salt
  • pepper
Sjalottløk
½ stk
Ruccola
25 g
Salsicciadeig
150 g
Røkt paprikakrydder
¼-½ pakke
Vann
½ dl
Tomat
1 stk
Ruccola
25 g
Olivenolje
1 ss
Balsamicoeddik
½ ss
Tortelloni med ricotta og spinat
½–1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 931 kcal
  • Fett: 53 g
  • Karbohydrater: 69 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Husk å bruke rikelig med vann når du koker pastaen. Da slipper du at tortellinien kleber seg sammen.

 Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll ruccolaen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter. Tilsett sjalottløken og ½ dl vann, og stek det hele i 1 minutt. Ha i ruccolaen, og skru ned til lav varme. Smak til med salt, pepper og paprikakrydderet. Bland alt, og la det stå på lav varme frem til servering. 
Kutt tomaten i terninger og bland tomaten og ruccolaen med 1 ss olivenolje og ½ ss balsamicoeddik i en liten salatbolle. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Hvis du får rester, er det viktig å avkjøle pastaen så raskt som mulig. Eventuelt kan du koke kun halvparten av pastaen, og spare resten til lunsj dagen etter. 
God middag!