Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Soya
Basisvarer:
- Eplesidereddik
- extra virgin olivenolje
- salt
- sennep
Pasta farfalle av fullkorn
200 g
Reddiker
1 bunt
Rødløk
½ stk
Sukkererter
1 pakke
Ruccola
1 pakke
Kokt skinke
250 g
Hvitløk
1 fedd
Timian
½ pakke
Eplesidereddik
2 ss
Sennep
1 ts
Salt
Extra virgin olivenolje
2 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du timiankvaster igjen, kan du binde dem sammen og henge dem opp til tørk.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Når den er ferdig kokt, sil av vannet og skyll pastaen i kaldt vann.
Mens pastaen koker, skyll grønnsakene og ruccolaen. Skjær reddiker i skiver, rødløk i ringer og del sukkererter i to. Bland grønnsakene i en bolle sammen med pasta og skinke.
Finhakk hvitløk. Dra av timian fra stilkene og finhakk også den. Bland sammen hvitløk, timian, eddik, sennep og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten rett før servering.
Server skinke- og pastasalat, gjerne med godt brød ved siden av.
God middag!