Kylling chop suey med pak choy, fullkornsris og peanøtter
Roede
Laktosefri

Kylling chop suey

med pak choy, fullkornsris og peanøtter
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Asiatere er eksperter på å lage mager, smakfull mat, og denne chop sueyen er nettopp det. Smakfull, mager og innmari god. Bare å nyte.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Fullkornsris
135 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Gul løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Gul paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Olje
1 ts
Vann
½ dl
Peanøtter
½–1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
613 kcal
Fett:
13 g
Karbohydrater:
70 g
Protein:
53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Ha kyllingen i en skål, og bland inn 1 ss av soya- og ingefærsausen og litt nykvernet pepper. Skrell løken og gulroten, og skyll paprikaen. Skyll pak choyene. Kutt alle grønnsakene i strimler. 
 Varm opp en stekepanne eller to til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, og ha den over på en tallerken. Stek så løken, gulroten og paprikaen i 2–3 minutter. Tilsett pak choyen og kyllingen, resten av soya- og ingefærsausen og ½ dl vann, og kok opp. Smak til med litt salt og pepper.
 Topp retten med peanøttene og ønsket mengde av chiliflakene.
300 g Ris: 100 g Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!