Lun fransk bondesalat
med posjerte egg, balsamicostekte tomater og grønne bønner med urtevinaigretteIngredienser
- Sulfitt·
- Hvete
- Bakepapir (kan sløyfes)
- balsamicoeddik
- eddik 7 %
- olivenolje
- pepper
- salt
- vann
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 602 kcal
- Fett:
- 36 g
- Karbohydrater:
- 53 g
- Protein:
- 15 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Det blir litt lettere å posjere eggene hvis du knekker dem i en liten skål eller kopp før du har dem over i det sydende vannet. Om du ikke vil posjere eggene, kan de kokes i 7–8 minutter. Topp gjerne salaten med litt kapers om du har. Lag hurtigsyltet rødløk. Skjær løken i skiver, og bland skivene med 2 ss med eddik og 1 ss sukker.