Kyllingsalat med cherrytomater, squash, fetaost, nektarin og bulgur

Kyllingsalat med cherrytomater, squash, fetaost, nektarin og bulgur

4.17 (517)
Under 30 min
9 Ingredienser
En frisk og fargerik sommersalat. Den balanserer perfekt mellom den salte fetaosten, den syrlige nektarinen og de søte tomatene.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Squash
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Bulgur
125 g
(Hvete)
Hønsebuljong
1 pakke
Nektarin
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Fetaost
50 g
(Melk, Laktose)
Salsa verde
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 764 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 48 g
  • Protein: 60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om været tillater det, er dette en fin rett å ta med ut på grillen. Mariner kyllingen med krydderblandingen og litt olje. Grill kyllingen på direkte varme. Cherrytomatene, squashen og nektarinen kan også fint grilles.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Sett gjerne på grillfunksjon om du har det. 
 Kutt squashen i store terninger. Legg squashen og kyllingen på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, det tyrkiske krydderet, salt og pepper. Stek squashen og kyllingen i ovnen i 10–12 minutter.
 Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha hønsebuljongen i kokevannet.
 Kutt nektarinen i båter. Del cherrytomatene i to, og smuldre fetaosten.
 Bland sammen bulguren, squashen, kyllingen og cherrytomatene, og fordel det på et stort fat. Fordel nektarinbåtene og salsa verden over, og topp med fetaosten.
God middag!