Kjøttkaker med ovnsbakte poteter og ajvar
Retten har ingen vurdering
Under 15 min
0 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
200 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
Kjøttkaker
180 g
Rød paprika
½ stk
Squash
½ stk
Solsikke-/rapsolje
Salt
Ajvardressing
1 beger
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsakene kan gjerne varmes sammen med potetene og kjøttkakene i ovnen. Det tar omtrent 5 minutter lengre enn i panne, men du sparer litt oppvask!
Sett ovnen på 210 grader varmluft.
Del potetene i terninger. Ha dem over i en ildfast form og bland inn salt, pepper og olje. Sørg for å holde av litt plass i formen til kjøttkakene. Bak potetene i ovnen i omtrent 10 minutter. Legg kjøttkakene i formen og stek videre i 10–15 minutter. Eventuelt kan du grille kjøttkakene til de er gjennomvarme.
Pensle grønnsakene med olje, krydre dem med salt og pepper og grill på direkte varme i 3–4 minutter.
Server kjøttkaker med poteter, grønnsaker og ajvardressing.
God middag!