Kjøttkaker med ovnsbakte poteter og ajvar

Kjøttkaker med ovnsbakte poteter og ajvar

Retten har ingen vurdering
Under 15 min
0 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
200 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
Kjøttkaker
180 g
(Laktose)
Rød paprika
½ stk
Squash
½ stk
Solsikke-/rapsolje
Salt
Ajvardressing
1 beger
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsakene kan gjerne varmes sammen med potetene og kjøttkakene i ovnen. Det tar omtrent 5 minutter lengre enn i panne, men du sparer litt oppvask!

Sett ovnen på 210 grader varmluft.
Del potetene i terninger. Ha dem over i en ildfast form og bland inn salt, pepper og olje. Sørg for å holde av litt plass i formen til kjøttkakene. Bak potetene i ovnen i omtrent 10 minutter. Legg kjøttkakene i formen og stek videre i 10–15 minutter. Eventuelt kan du grille kjøttkakene til de er gjennomvarme.
Pensle grønnsakene med olje, krydre dem med salt og pepper og grill på direkte varme i 3–4 minutter.
Server kjøttkaker med poteter, grønnsaker og ajvardressing.
God middag!