Kylling med ovnsbakte potetbåter og stekte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Melk
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
200 g
Litt salt
Squash
½ stk
Spisspaprika
½ pakke
Rødløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Potetkrydder
1 pakke
Prinsessefilet av kylling
1 pakke
Lime
½ stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Crispisalat
½ stk
Lettrømme
½ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du allerede kokt potetene kan du bare blande dem inn med de stekte grønnsakene og eventuelt vende rømmen inn her.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Vask potetene og kutt dem i båter. Ha potetbåtene over i en ildfast form, og ha på olje, salt og pepper. Bak potetbåtene i ovnen til de er møre. Det tar omtrent 20–25 minutter. Vend om underveis for en jevnere steking.
Del squash, paprika og rødløk i terninger.
Varm opp en stekepanne, ha i olje og stek kyllingen i 4–5 minutter på hver side. Legg den over på en tallerken. Stek grønnsakene i den samme stekepannen. Når de er møre, ha kyllingen tilbake i pannen sammen med potetkrydder og bland godt sammen. Press over litt limesaft og ha på salt og pepper.
Vask, tørk og riv salaten i mindre biter. Bland sammen lettrømme, salt og pepper.
Server ovnsbakte poteter med pannestekte grønnsaker og kylling. Server med salat og rømme.
God middag!