Glutenfri
Pannestekte fiskekaker med gresk salat, potetbåter og urtedressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Urtemiks
½ pakke
Fiskekaker
360 g
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Fetaost
50 g
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Lett urtedressing
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 686 kcal
- Fett: 36 g
- Karbohydrater: 54 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fiskekakene kan varmes i stekeovnen med potetene de siste 8 minuttene av potetenes steketid.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i båter. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, pepper og urtemiksen. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 4–5 minutter på hver side.
Skrell og finkutt rødløken. Kutt tomaten, agurken og fetaosten i terninger. Bland grønnsakene, fetaosten, 1 ss olivenolje og 1 ss valgfri eddik i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper.
Server urtedressingen til retten.
God middag!
God middag!