Pannestekte fiskekaker med gresk salat, potetbåter og urtedressing
Glutenfri

Pannestekte fiskekaker

med gresk salat, potetbåter og urtedressing
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Urtemiks
½ pakke
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Fetaost
50 g
(Melk, Laktose)
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Lett urtedressing
75 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
681 kcal
Fett:
36 g
Karbohydrater:
53 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fiskekakene kan varmes i stekeovnen med potetene de siste 8 minuttene av potetenes steketid.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i båter. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, pepper og urtemiksen. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 4–5 minutter på hver side. 
Skrell og finkutt rødløken. Kutt tomaten, agurken og fetaosten i terninger. Bland grønnsakene, fetaosten, 1 ss olivenolje og 1 ss valgfri eddik i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper. 
 Server urtedressingen til retten.
God middag!